Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να πάρει πίσω την απαράδεκτη απόφαση για τα ολοήμερα σχολεία

go site Η ΑΣΓΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιατί με την νέα επαίσχυντη υπουργική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με τα ολοήμερα σχολεία συνεχίζει την αντιεκπαιδευτική πολιτική της και οδηγεί σε απόγνωση τις λαϊκές οικογένειες τσακίζοντας τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας.

http://statusme.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://statusme.com/ Συμμετέχουμε μαζικά στις κινητοποιήσεις για την κατάργηση της υπουργικής απόφασης για τα ολοήμερα σχολεία.

http://mediaeffectivegroup.pl/?jiiopaa=opcje-binarne-porady&982=e4 Την Παρασκευή 13 Μάη ώρα 13.00 στο Υπουργείο Παιδείας. Αναλυτικά.

«Οι προσπάθειές μας για μειωμένο-μισό εισιτήριο, στα παιδιά κάτω των 18 ετών, έφεραν τα πρώτα αποτελέσματα»

binaire opties informatie Στην συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με την διοίκηση των «ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.» μας ανακοινώθηκε ότι, μετά τις γιορτές του Πάσχα, θα έρθει σε συνεννόηση με τους Δήμους της Ανατολικής Αττικής ώστε να προχωρήσει στην έκδοση προσωρινής κάρτας μειωμένου-μισού εισιτηρίου για όλους τους μαθητές, η οποία θα ισχύσει μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη. Με την έναρξη δε της νέας σχολικής χρονιάς θα εκδοθεί ετήσια κάρτα.Αναλυτικά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

here «Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να ‘ρθει» Πάμπλο Νερούντα!!!

follow url

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

follow Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Περιφέρειας Αττικής αποφάσισε την πραγματοποίηση του τακτικού απολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και σε περίπτωση μη απαρτίας την see ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του http://gatehousegallery.co.uk/?myka=opzioni-binarie-vincite&cdc=e7 ΠΚΕ ΟΤΕ ΑΤΤΙΚΗΣ(ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ-Γ΄ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 110) από 10.00 π.μ έως 15.00μ.μ.Αναλυτικά.

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ;

Η ΑΣΓΜΕ συμμετείχε σε όλες τις τελευταίες κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών, με αιχμές τα αιτήματα για την απόσυρση τόσο της επαίσχυντης τροπολογίας της κυβέρνησης που καταργεί την προϋπηρεσία των αναπληρωτών απολύοντας στην ουσία χιλιάδες από αυτούς, όσο και αυτής που ανεβάζει την ελάχιστη αναλογία νηπιαγωγού νηπίων σε 1 προς 14, κλείνοντας και συγχωνεύοντας εκατοντάδες νηπιαγωγεία σε όλη την χώρα, απολύοντας εκατοντάδες νηπιαγωγούς.Αναλυτικα.

Το ΔΣ της Ένωσης Διονύσου θεωρεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ τη δικαστική διερεύνηση αλλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τη στάση της Δημοτικής Αρχής ώστε οι εκπρόσωποι μας -εκ της- συμμετοχή τους σε αυτά τα Νομικά πρόσωπα, να διώκονται ως ύποπτοι για Εμπρησμό και Οικονομικές Ατασθαλίες

Όλα τα μέλη των σχολικών επιτροπών οφείλουν να ελέγχουν τη διαχείριση των χρημάτων που διατίθενται μέσω των επιτροπών στις σχολικές μονάδες. Δυστυχώς όμως με ευθύνη των προέδρων των επιτροπών, τόσο των παλαιότερων όσο και των τωρινών, ο έλεγχος αυτός είναι αδύνατος για «πρακτικούς λόγους» (δεν είναι διαθέσιμα για έλεγχο τα τιμολόγια και τα βιβλία και όταν ζητούνται συγκεκριμένα στοιχεία οι πρόεδροι επισήμως τα χαρακτηρίζουν σχεδόν απόρρητα ισχυριζόμενοι ότι η Ένωση Γονέων δεν έχει έννομο συμφέρον για να λάβει γνώση !).Αναλυτικά.

Μαζικούς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Η ΑΣΓΜΕ χαιρετίζει τις δυναμικές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών με αφορμή την επαίσχυντη τροπολογία της κυβέρνησης η οποία καταργεί την προϋπηρεσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που εδώ και χρόνια γυρίζουν όλη τη χώρα, από σχολείο σε σχολείο.Αναλυτικά.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ Α. ΑΤΙΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΚΤΕΛ

Κοινό Υπόμνημα υπέβαλλαν στο Υπουργείο Παιδείας την Τρίτη 19 Απριλίου 16, εκπρόσωποι των Ενώσεων Γονέων Ανατολικής Αττικής, με αίτημα την παροχή μειωμένου εισιτηρίου από τα ΚΤΕΛ για τις μετακινήσεις των μαθητών. Το Υπόμνημα κατατέθηκε στον κο Αλεξίου, Διευθυντή του Γραφείου του ΓΓ /Υπ Παδείας κου Παντή. Βασικός εισηγητής του Υπομνήματος ήταν ο Πρόεδρος ης Ένωσης Γονέων Μαραθώνα. Μετά από διαλογική συζήτηση, ο κος Αλεξίου διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των Ενώσεων ότι, ως χειριστής των συμβάσεων με τα ΚΤΕΛ, θα αρχίσει αμέσως τις ενέργειες για την ικανοποίηση του δίκαιου αυτού αιτήματος. Το Υπόμνημα, το περιεχόμενο του οποίου παρατίθεται παρακάτω, θα κατατεθεί προς την Περιφέρεια και σε άλλα Υπουργεία, με επόμενο το Υποδομών (τ. Συγκοινωνιών).Αναλυτικά.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί τις Ενώσεις, τους Συλλόγους και όλους τους γονείς να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 19 Απρίλη 19:00 στα Προπύλαια.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί τις Ενώσεις, τους Συλλόγους και   όλους τους γονείς   να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την   Τρίτη 19 Απρίλη 19:00 στα Προπύλαια, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και απαιτώντας:

  • ·ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ . Την άμεση κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών, με μαζικές προσλήψεις και μόνιμους διορισμούς προκειμένου να μην   ξεπερνούν τους 20 μαθητές αν   τμήμα.Αναλυτικά.

Σελίδα 1 από 22