ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΣΓΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ). Στις εκλογές συμμετείχαν 5 Ομοσπονδίες (Περιφέρειας Αττικής, Κ. Μακεδονίας, Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Αν. Μακεδονίας-Θράκης) με 97 αντιπροσώπους. Οι παραπάνω Ομοσπονδίες εκπροσωπούν 146.647 μαθητές. Την 9η Ιουλίου 2017 συστάθηκε το νέο Δ.Σ της ΑΣΓΜΕ όπως αυτό προέκυψε από το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της το οποίο έγινε την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017. Η νέα σύνθεση του Δ.Σ είναι η ακόλουθη...Αναλυτικά

ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 2017

Στις 06/06/2017 , μετά από πρόσκληση της πλειοψηφίσουσας κας ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΣΤΕΛΛΑΣ , συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. και με πρόταση της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΟΝΕΩΝ» για αντιπροσωπευτικό προεδρείο, εκλέχτηκαν οι εξής σύμβουλοι στις ακόλουθες θέσεις : Τα μέλη του νέο-εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Γονέων μετά τη συγκρότηση σε σώμα και την εκλογή προεδρείου είναι: Αναλυτικά

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΓΜΕ

Το Δ.Σ. της ΑΣΓΜΕ στην συνεδρίαση του το Σάββατο 19 Μάρτη 2016 προχώρησε στην ανασύσταση του προεδρείου του, μετά την αυτοδίκαια παραίτηση του συναδέλφου ΤΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΗ από τη θέση του προέδρου.

Μετά από πρόταση της Δημοκρατικής Ενότητας Γονέων, ενδελεχή συζήτηση και μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε, πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΣΓΜΕ εκλέχτηκε ο συνάδελφος ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ από την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής.Αναλυτικά.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Οι εκλογές διεξήχθησαν Τετάρτη 03/06/2015 από 10.00π.μ έως 20.00 μ.μ στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Βερανζέρου 1 στον 2ο όροφο παρουσία της Δικαστικού αντιπροσώπου κας. ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΔΑΦΝΗ. Βάσει του πρακτικού της εφορευτικής επιτροπής συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία 51 Ενώσεις με 337 αντιπροσώπους. Ψήφισαν 310 αντιπρόσωποι. Μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων βρέθηκαν 307 έγκυρα ψηφοδέλτια 1 λευκό και 2 άκυρα.Αναλυτικά.