Το απερχόμενο ΔΣ της Ομοσπονδίας, καλωσορίζει στην σημερινή μας εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που εκλέχτηκαν από τις ενώσεις των Δήμων που βρίσκονται στα όρια του νομού Αττικής και απαρτίζουν την Ομοσπονδία μας. Έχει μεγάλη σημασία από τη σημερινή συζήτηση να καταγραφεί η πείρα της δουλειάς μας, να συγκεντρώσουμε την προσοχή μας σε συμπεράσματα που βγαίνουν, στα θετικά και τις αδυναμίες που είχαμε προκειμένου το επόμενο διάστημα να συνεχίσουμε πιο μαχητικά, πιο αποφασιστικά να υπερασπιζόμαστε με κάθε τρόπο τα μορφωτικά δικαιώματα – και όχι μόνο – των παιδιών μας.

Σήμερα στη συζήτηση θέλουμε να θέσουμε ως κεντρικό ζήτημα το εξής:

Τι χρειάζεται να διεκδικήσουμε, τι πρωτοβουλίες να πάρουμε, πώς να παλέψουμε προκειμένου να συμβάλλουμε, όσο περνάει από το χέρι μας, τα παιδιά μας να έχουν όσα αξίζουν. Από αυτή τη σκοπιά θέλουμε να μας απασχολήσει όχι μόνο, αν και πόσο κοστίζει η εκπαίδευση για τις λαϊκές οικογένειες – πλευρά εξαιρετικά αναγκαία – αλλά και τί μαθαίνουν τα παιδιά μας. Πόσο ακριβά δηλαδή πληρώνουμε μία φθηνή στο περιεχόμενό μόρφωση. Αναλυτικά  

 ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣΑναλυτικά

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΤΗΡΙΑ. Αναλυτικά

ΨΗΦΙΣΜΑ για λιπάσματα -καζάνια. Αναλυτικά

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.