Η Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων  Περιφέρειας Αττικής συμπαραστέκεται στον αγώνα προάσπισης των συμφερόντων των παιδιών μας που δίνει η Ένωση Γονέων Κορυδαλλού και καταδικάζει απερίφραστα την δικαστική δίωξη εναντίον της, στο πρόσωπο της προέδρου της.

Η Ένωση Γονέων Κορυδαλλού και πιο συγκεκριμένα η πρόεδρός της, διώκεται δικαστικά επειδή ανέγνωσε στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης εισήγηση ψηφισμένη από το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής. Το κείμενο της εισήγησης με τροποποιήσεις ψηφίστηκε ομόφωνα και έγινε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης. Οποιαδήποτε δικαστική δίωξη, στρέφεται ξεκάθαρα εναντίον του θεσμικού φορέα των γονέων του Κορυδαλλού και έχει σκοπό να εκφοβίσει το γονεϊκό κίνημα, έτσι ώστε να πάψει να ενημερώνει για την κακοδιαχείριση των οικονομικών των Σχολικών Επιτροπών και για την άθλια κατάσταση των σχολικών υποδομών αλλά και να αγωνίζεται για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών μας.

Πάγια θέση της Ομοσπονδίας Γονέων Περιφέρειας  Αττικής είναι να αποφεύγετε η επίλυση διαφορών μέσω της δικαστικής οδού, επιλέγοντας την πολιτική αντιπαράθεση όπου αυτή απαιτείται. Όσοι όμως επιλέγουν την δικαστική οδό, να γνωρίζουν πως τέτοιου είδους ενέργειες αντί να μας πτοούν, ατσαλώνουν την θέλησή μας να αγωνιστούμε για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών μας, καθώς υποδηλώνουν πως τα βέλη μας έχουν βρει σωστό στόχο.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.