Σήμερα, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, αντιπροσωπεία της Ένωσης συναντήθηκε με τον κο Ζαχαράκη διευθυντή εκπαιδευτικών θεμάτων της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής (καθώς ο Διευθυντής κος Νικολουτσόπουλος βρισκόταν σε εξωτερικό ραντεβού) και του καταθέσαμε το ψήφισμα της σύσκεψης Ένωσης και Συλλόγων που πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου.

Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε για την αυξημένες ανησυχίες που έχουν οι γονείς εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς η κυβέρνηση δεν προετοιμάστηκε ώστε να λειτουργήσουν με ασφάλεια τα σχολεία τη νέα σχολική χρονιά.

Σχετικά με το αίτημά μας για το πολύ 15 μαθητές ανά τμήμα δήλωσε ότι η διεύθυνση είναι αναρμόδια και ότι θα προωθήσει το αίτημα, ενώ για τις αίθουσες-κοντέινερ μας είπε ότι αυτό είναι αρμοδιότητα του Δήμου.

Σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής, τα αίτημα για περιοδικά τεστ στο εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές μας παρέπεμψε στις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σε σχέση με το αίτημά μας για σίτιση όλων των μαθητών, και για το πώς μπορεί να επιτευχθεί, δεσμεύτηκε να το συζητήσει με το διευθυντή της διεύθυνσης και να μας απαντήσει.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.