Τα μέλη του   Δ.Σ  της Ένωσης  Συλλόγων Γονέων  και Κηδεμόνων αφουγκραζόμενοι  την μικρή έξαρση των κρουσμάτων του Covid-19 στον Δήμο μας και συγκεκριμένα σε πέντε σχολεία  στους Αγίους Αναργύρους και για να αποφύγουμε τυχόν μεγαλύτερη σε έκταση έξαρση της Πανδημίας στην πόλη μας , πιστεύουμε οτι πρέπει να κινηθούμε άμεσα και συντονισμένα.

Προτρέπουμε  τον Δήμαρχο της πόλης να κινηθεί άμεσα και να ζητήσει από τον ΕΟΔΥ να πραγματοποιηθούν  RAPID TEST δωρεάν στον Δήμο μας , όπως και σε άλλους  Δημους, σε επιλεγμένα  σημεία για όλους τους πολίτες .

Για τους μαθητές τους οποίους θα διαγνωστουν  κρούσμα covid-19 θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για δωρεάν τεστ  covid-19 για τους ίδιους και τα μέλη της οικογένειάς τους.

Θα πρέπει όλοι μας σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο να προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας .

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.