Ένα παιδί δημοτικού νεκρο..

Το περιστατικό της έκρηξης του λεβητοστασίου στο 9ο Δημοτικό Σερρών που δυστυχώς είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μαθητών κ το θάνατο ενός παιδιου καταδεικνύει περίτρανα την πλήρη εγκατάλειψη του δημόσιου σχολείου. Η δημόσια δωρεάν παιδεία θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα της πολιτείας τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και στην υλικοτεχνική υποδομή που για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται επικίνδυνα ελλιπης. Ποιοι ομως αναλαμβάνουν τον έλεγχο και τη συντήρηση των σχολικών μονάδων ??

Ποιος ελέγχει εάν πραγματικά έχει γίνει η εργασια που απαιτείται ? Ποιος ελέγχει ότι ο ανάδοχος κάθε φορά πληρεί τις προδιαγραφές που ορίζονται??Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για τις κακοτεχνίες αλλά και για τη ελλιπή μέριμνα συντήρησης τελικά?? Ποιος Και τι θα πει σε αυτούς τους γονείς???

   Ολα αυτά για μία ακόμη φορά καταδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι να διεκδικούμε τα αυτονόητα που τελικά μόνο αυτονόητα δεν είναι για κάποιους!!!Ζητάμε έκτακτη συνεδρίαση των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας.

Ένα παιδί δημοτικού νεκρό…δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την τραγωδία!!!!

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.