Προς: Υπουργό Υγείας, κο Πλεύρη Αθανάσιο

 Κοιν: Ομοσπονδία Γονέων Αττικής

Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού

Δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Φυλής : «ΦΥΛΗ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ».

 Κύριε Υπουργέ,

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων & Φυλής εκφράζει την αγωνία  όλων των  γονιών  της  περιοχής  καθώς  σε συνθήκες έντονης  εποχιακής  γρίπης υπάρχει  έλλειψη βασικών φαρμάκων για  τα  παιδιά μας.

Ως εκ τούτου σας έχουν αιτηθεί συνάντηση στην οποία θα συμμετέχει αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Γονέων Περιφέρειας Αττικής καθώς και πρόεδροι των Ενώσεων Γονέων Περιφέρειας Αττικής.

Είναι προκλητικό την ίδια ώρα που του Υπουργείο Παιδείας αναγνωρίζει την έξαρση της  γρίπης και με εγκύκλιο δικαιολογεί την απουσία μαθητών από την εκπαίδευση , εμείς να αγωνιούμε για το αν θα βρούμε το αναγκαίο φάρμακο για τα παιδιά μας και παράλληλα να περιμένουμε ατελείωτες ώρες στα λίγα ΥΠΟ στελεχωμένα παιδιατρικά τμήματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ειδικά για τον δήμο Φυλής το κοντινότερο νοσοκομείο είναι το Θριάσιο  και το Αττικόν τα οποία βρίσκονται όμως πολύ μακριά. Και η μονάδα ΠΕΔΥ της περιοχής μας είναι υποστελεχωμένη.

 Η Ένωση Άνω Λιοσίων & Φυλής στηρίζει και συντάσσετε με την Ομοσπονδία Γονέων και θέλουμε την τοποθέτηση του Υπουργείου στα ακόλουθα αιτήματά μας: 

  • Φάρμακα διαθέσιμά για τα παιδιά  μας  όποτε  τα χρειάζονται.
  • Καμία ανατίμηση  τους.
  • Επαρκή στελέχωση  όλων των νοσοκομείων  με μόνιμο  προσωπικό ώστε να καλύψουν  τις ανάγκες  νοσηλείας  τους.
  • Άμεσα πλήρη στελέχωση των μονάδων ΠΕΔΥ με όλες τις ειδικότητες, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, με λειτουργιά επί 24ωρου βάσεως, ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Υγείας.
Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.