Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες καλημέρα σας.

 Από τη γενική συνέλευση της Ένωσης μας του Δεκεμβρίου και έπειτα, ξεκίνησε μια προσπάθεια ανταλλαγής εμπειριών, δράσεων και τεχνογνωσίας μεταξύ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας. Η προσπάθεια αυτή βασίζεται στην αποστολή e-mail μηνυμάτων με επισυναπτόμενα αρχεία, κάτι χρήσιμο μεν, αλλά αρκετά δύσχρηστο στην αναζήτηση.Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης αποφασίστηκε η λειτουργία ενός Ιστοχώρου Δράσεων και Εμπειριών των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων, ο οποίος έχει σχεδιαστεί από την Ένωση Γονέων, όπου ο κάθε Σύλλογος θα έχει δικό του username και password και θα είναι υπεύθυνος να ανεβάζει δράσεις και εμπειρίες του που θεωρεί ότι αξίζουν να μοιραστεί με άλλους Συλλόγους και γονείς.

 Ως Ένωση Γονέων θεωρούμε κάθε δράση, εμπειρία, αίτημα προς κάθε αρμόδιο με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργία των σχολείων, χρήσιμη και για το λόγω αυτό ενθαρρύνουμε τα ΔΣ όλων των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου μας να τις κοινοποιούν στο email της Ένωσης, αλλά και να τις αναρτούν στον ιστοχώρο των Συλλόγων. Επιπλέον, θεωρούμε χρήσιμο στον Ιστοχώρο Δράσεων και Εμπειριών των Συλλόγων, να είναι συγκεντρωμένες οι διευθύνσεις από blog, site, facebook κλπ. που χρησιμοποιούν οι Σύλλογοι, ώστε να μπορεί να τα επισκέπτεται κάθε ενδιαφερόμενος.

Στο περιεχόμενο του συγκεκριμένου ιστοχώρου θα εμφανίζεται διακριτά ποιος έχει ανεβάσει την κάθε ανάρτηση και έτσι υπεύθυνος για αυτή θα είναι ο κάθε Σύλλογος. Θα είναι δυνατή η κατηγοριοποίηση των αναρτήσεων και η αναζήτηση, οπότε προσδοκία είναι να αποτελέσει ένα διαχρονικό εργαλείο υποστήριξης του κάθε Συλλόγου.

 Είναι αυτονόητο ότι αναρτήσεις με υβριστικό περιεχόμενο ή με περιεχόμενο που αντιστρατεύεται τους σκοπούς ύπαρξης και λειτουργίας των συλλογικών φορέων των γονέων και αποτυπώνονται στα Καταστατικά της Ένωσης Γονέων και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, δε θα γίνεται δεκτές και θα αποκλείεται.

Δυνατότητα αναρτήσεων θα έχει το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και τα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων.

 Μπορείτε να έχετε μια πρώτη εικόνα του ιστοχώρου στη διεύθυνση: https://enosigoneonpx.wordpress.com/

Το συγκεκριμένο link θα εμφανίζεται και στην ιστοσελίδα της Ένωσης Γονέων Παπάγου- Χολαργού που διατηρεί τη διεύθυνσή της: https://enosigoneonpx.blogspot.com/

 Όταν ξεκινήσει η επίσημη λειτουργία του θα ενσωματωθεί σύνδεσή του και με την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης μας.

 Τα ΔΣ των Συλλόγων που επιθυμούν να συμβάλλουν με αναρτήσεις, παρακαλούμε να αποστείλουν ένα σχετικό email στη γραμματεία της Ένωσης ώστε να τους δοθεί username και password, το οποίο θα είναι αποκλειστικά για δική τους χρήση, με ευθύνη του μέλους του ΔΣ τους που θα αναλάβει τις σχετικές αναρτήσεις.

Είμαστε στη διάθεσή σας για παρατηρήσεις, απορίες και σχόλια.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.