Προς:

       1. Υπουργό Εργασίας, κο Χατζηδάκη

  1.  Υπουργό Εσωτερικών, κο Βορίδη
  2. Περιφερειάρχη Αττικής, κο Πατούλη

  Αίτημα χορήγησης ειδικής άδειας στους εργαζόμενους γονείς, κατόπιν της  απόφασης της Περιφέρειας Αττικής περί κλεισίματος των σχολείων, λόγω της  κακοκαιρίας.

 Αξιότιμοι Κύριοι,

    Όπως γνωρίζετε με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της κακοκαιρίας.

     Ως ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής σας μεταφέρουμε την αγωνία χιλιάδων εργαζόμενων γονέων για την φροντίδα των παιδιών την συγκεκριμένη ημέρα.

     Ζητάμε άμεσα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας να προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου κανένας εργαζόμενος γονέας, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, να μη χρεωθεί ημέρα κανονικής άδειας, καθώς επίσης να μην υπάρχει απώλεια του ημερομισθίου.

 Θεωρούμε ότι εξαιτίας των έκτακτων προληπτικών μέτρων για την κακοκαιρία, η απουσία από την εργασία είναι αναγκαστική και απόλυτα δικαιολογημένη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.