Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Χαϊδαρίου καλεί τους φορείς της πόλης, συλλόγους γονέων, τα μαθητικά συμβούλια των σχολείων, τα σωματεία, να πάρουν απόφαση και να συμμετέχουν σε κινητοποίηση, το Σάββατο 11 Μαρτίου, στις 11:00πμ στην πλατεία Δημαρχείου του Χαϊδαρίου.

Γιατί συνεχίζουμε!

Συνεχίζουμε γιατί μετράμε θύματα και νεκρούς από αυτή την πολιτική, γιατί, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, έχουν ιδιωτικοποιήσει τις συγκοινωνίες, τα τρένα, με αποτέλεσμα  ο σχεδιασμός να γίνεται με βάση την κερδοφορία τους, και όχι την ασφάλεια και τις ζωές μας.  Για ακόμα μία φορά, στήνονται επιτροπές για να “συγκαλύψουν” τις εγκληματικές αυτές ευθύνες και να μιλήσουν, πάλι, για ανθρώπινο λάθος. Όμως όπως φώναξαν τα παιδιά μας και μεις μαζί με αυτά  “στερεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή, η νέα γενιά δε σας συγχωρεί”.

Την ίδια στιγμή που θρηνούμε για τους αδικοχαμένους, απειλούνται σχολεία στο Χαϊδάρι, με διακοπή ρεύματος, γιατί, τα χρήματα που,  έτσι κι αλλιώς δεν αρκούν για να καλυφτούν οι στοιχειώδεις ανάγκες τους, έρχονται και αργοπορημένα!!

Είναι το ίδιο νόμισμα μίας πολιτικής, και ενός κράτους, που κοστολογεί τις ανάγκες μας, των παιδιών μας και τις δικές μας, και δεν τις καλύπτει γιατί είναι ασύμφορες, ίσα ίσα για να αυγαταίνουν τα κέρδη των ιδιωτικών συγκοινωνιών, της ιδιωτικής ΔΕΗ και πάει λέγοντας.

 Φτάνει πια! “ το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή

καμία ανοχή και συγκάλυψη για το έγκλημα στα Τέμπη,

να αποκαλυφθούν οι αιτίες και οι ένοχοι των κρατικών εγκλημάτων κι όχι να κρύβονται πίσω από “δήθεν” ανθρώπινα λάθη.

 Όλοι στην κινητοποίηση, Σάββατο, 11 Μάρτη στις 11:00 πμ στην πλατεία Δημαρχείου

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.