Ενημερωθήκαμε ότι, σήμερα, 7 Μαρτίου, υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ πήγε στο 1ο και το 2ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και άλλα σχολεία, απειλώντας ότι έχει εντολή να κόψει το ρεύμα επειδή υπάρχουν απλήρωτοι λογαριασμοί!!

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ!!

Τι να πρωτοπούμε;

ότι από την αρχή της χρονιάς κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου ότι τα σχολεία στενάζουν από την υποχρηματοδότηση που ζητούν ακόμα για τα αυτονόητα, η στρόφιγγα είναι κλειστή και τα αρμόδια υπουργεία κωφεύουν.

ότι κάναμε παρεμβάσεις προς τον Δήμαρχο, τους αρμόδιους αντιδημάρχους, σε έκτακτο μονοθεματικό δημοτικό συμβούλιο καλώντας τους να απαιτήσουμε έκτακτη χρηματοδότηση από τα υπουργεία και μας καθησύχαζαν ότι είναι όλα υπό έλεγχο, δεν έχουμε χρέη !!

ότι έχουν ιδιωτικοποιηθεί εταιρείες όπως η ΔΕΗ, με ευθύνη όλων όσων κυβέρνησαν, με αποτέλεσμα να απογειώνουν τα κέρδη τους, να αποθρασύνονται και να απειλούν τα σχολεία με διακοπές ρεύματος! 

 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.

Στεκόμαστε απέναντι στην εγκληματική πολιτική που την ίδια στιγμή θυσιάζει τις ζωές μας στον βωμό του κέρδος, με το εγκληματικό παράδειγμα στα Τέμπη, την αμέσως επόμενη στιγμή απειλούν να τ’αφήσουν χωρίς ρεύμα στο σχολείο! 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:

καμία διακοπή ρεύματος σε σχολείο

διαγραφή των χρεών των σχολείων προς τις λεγόμενες πρώην ΔΕΚΟ (ρεύμα, νερό, τηλέφωνο)

αφορολόγητο πετρέλαιο και φυσικό αέριο στα σχολεία. Κατάργηση του ΦΠΑ, του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το σύνολο των δαπανών των σχολείων

έκτακτο κονδύλι στις σχολικές επιτροπές για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών

κάλυψη όλων των αναγκών σε αναλώσιμα, σχολικά είδη, μέσα καθαριότητας

καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο, 8 Μαρτίου, 8:30 πμ, στον ΔΕΔΔΗΕ ( Χαϊδάρι – Θερμοπυλών 113)

 αμέσως μετά παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου

 ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,

Η Ένωση Γονέων, Σύλλογοι Γονέων καταδικάζουμε το γεγονός και  συλλογικά διεκδικούμε αυτά που δικαιούνται τα παιδιά μας.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.