Μια ηλιόλουστη Κυριακή του Μάρτη γονείς με τα παιδιά τους, παππούδες και γιαγιάδες με τα εγγόνια τους, μαθητές/τριες, φοιτητές/τριες, άνθρωποι κάθε ηλικίας,  κατηφόρισαν προς το Σύνταγμα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά, ζητώντας Δικαιοσύνη, για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Είναι φανερό πλέον ότι η απαίτηση του λαού να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση των Τεμπών και να αποδοθούν ευθύνες, ανησυχεί και φοβίζει. Η κατά πέντε μέρες αργοπορημένη συγνώμη του πρωθυπουργού αποδείχθηκε κάλπικη με το «χτύπημα» της παλλαϊκής συγκέντρωσης από τις αστυνομικές δυνάμεις.

               Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ το όργιο της κρατικής βίας και καταστολής που χωρίς κανένα ενδοιασμό έδειξε το πρόσωπό της ακόμα και σε μικρά παιδιά που διαδήλωναν στις 5 Μαρτίου με τους γονείς τους, κάνοντας χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

               Καλούμε στην, εκ νέου, διαμαρτυρία την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 στις 12.00 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.