Τη Δευτέρα 10 Απριλίου συμπληρώνονται 40 μέρες από το έγκλημα στα Τέμπη. Οι γονείς της 4ης δημοτικής κοινότητας Αθήνας είμασταν παρόντες στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των μαθητών που βούλιαξαν όλη την χώρα, καθώς και των δεκάδων χιλιάδων γονιών και εργαζόμενων που διαμαρτυρήθηκαν μαζί τους για το έγκλημα στα Τέμπη και τις αιτίες που το προκάλεσαν απαιτώντας να μην συγκαλυφθεί.

Ως γονείς θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να απαιτήσουμε και να εξασφαλίσουμε ασφαλείς υποδομές, ασφαλή σχολικά κτίρια, ασφαλείς συγκοινωνίες για την μεταφορά των παιδιών μας, για την μεταφορά όλων μας!!!

Το ΔΣ της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, σε βάρος αθώων ανθρώπων, στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά, καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων:

Στην παράσταση μνήμης και διαμαρτυρίας διοργανώνουν μαζικοί φορείς της Αθήνας τη Δευτέρα 10 Απρίλη στις 19.00 στο Σταθμό Λαρίσης.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.