Αξιότιμε κ. Πρόεδρε Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδος, Αξιότιμε κ. Πρόεδρε Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής, Αξιότιμοι κ. Πρόεδροι Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων,  Αξιότιμοι κ. Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Αξιότιμα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων.

Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικής αλληλογραφίας (κάλεσμα σε ψήφισμα ) Δ΄ Ενωσης Πειραιά την οποία και συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία το Διοικητικό μας Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψιν την σοβαρότητα τους θέματος συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο το Σάββατο 08/04/2023 προσκαλώντας όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των σχολείων που υπάγονται στην Ενωση μας.

Κατόπιν μιας εξόχως ενδιαφέρουσας συζήτησης αφουγκραζόμενοι την έντονη ανησυχία και προβληματισμό επι του θέματος όλων των γονέων, η Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά ομόφωνα αποφάσισε την υπογραφή του εν λόγω ψηφίσματος και επιπλέον την παρέμβαση και πρόκληση ένταξης σε προ-ημερησίας διάταξη για το θέμα της διενέργειας αντισεισμικών ελέγχων στα σχολεία, στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

Προς τούτο καλεί τις Α, Β, Ε΄ Ενώσεις Πειραιά να μας ενισχύσουν με την παρουσία τους όταν το θέμα θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο (θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σχετικά με ημερομηνία και ώρα).

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΣΕ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.