Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός μαθητών σήμερα το πρωί στο σχολικό συγκρότημα που συστεγάζονται το 13ο και το 21ο Δημοτικά Κερατσινίου.
Κομμάτια σοβά έπεσαν από το ταβάνι του κτιρίου, λόγω του ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης, στο σημείο από το οποίο κάθε πρωί περνάνε δεκάδες μαθητές προκειμένου να μεταβούν στην τάξη τους για το μάθημα.
Το σχολείο έχει στείλει τα απαραίτητα έγγραφα προς το αρμόδιο τμήμα του Δήμου και οι σύλλογοι γονέων των δύο σχολείων έχουν ενοχλήσει επανειλημμένα μέχρι και πολύ πριν το Πάσχα τις ίδιες υπηρεσίες απαιτώντας να γίνουν άμεσα οι εργασίες ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να είναι ασφαλείς.
Η απάντηση – υπόσχεση του δήμου προς τους συλλόγους ήταν ότι θα διευθετηθεί το θέμα όταν τα σχολεία θα είναι κλειστά, δηλαδή το καλοκαίρι……..
Η Ένωση Γονέων στηρίζει απόλυτα τις αποφάσεις και τις ενέργειες των συλλόγων των δύο σχολείων και μαζί τους απαιτεί την άμεση επίλυση των κτηριακών προβλημάτων.

Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν μπαίνει στην αναμονή!!!

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.