ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Γ ΑΘΗΝΑΣ

Συνημμένα το κείμενο του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Για μία ακόμη φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με συγχωνεύσεις τμημάτων στο 4ο και στο 8ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας. Για μία ακόμη φορά οι μαθητές της πόλης μας – τα παιδιά μας, αντιμετωπίζονται μόνο ως αριθμοί χωρίς κανένας Υπεύθυνος να κοιτάει τις ανάγκες τους. Για μία ακόμη φορά μαθαίνουμε ότι για να «βγει» ο προγραμματισμός και οι επιλογές του Υπουργείου και της κάθε κυβέρνησης θα πρέπει να προσαρμοστούν τα παιδιά μας χωρίς να μας νοιάζουν οι συνέπειες.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του 4ου Δημοτικού Πετρούπολης καλούμε τους Συλλόγους Γονέων και τους γονείς της πόλης μας να συμμετέχουν αύριο Παρασκευή 23/6/2023 στις 12:00 το μεσημέρι, σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ Αθήνας (Μάκρης 5, Αιγάλεω). Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να διεκδικήσουν μαζί μας να παρθούν τώρα πίσω οι αποφάσεις για τις συγχωνεύσεις.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.