Αγαπητοί γονείς,

ύστερα από ενημέρωση που είχαμε, σχετικά με δηλώσεις μαθητών για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα κολύμβησης, που δύναται να ξεκινήσει από την νέα χρονιά, από σχολείο της περιοχής μας, και αφού μελετήσαμε τις αντίστοιχες διατάξεις που αφορούν τα σχετικά προγράμματα, το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης γονέων του 5ου διαμερίσματος Πειραιά εκφράζει τις επιφυλάξεις του για την λειτουργικότητα του εν λόγω προγράμματος, καθώς αφήνει αδιευκρίνιστα σημεία που αφορούν την συνοδεία, την ασφάλεια των μαθητών που συμμετέχουν και όσων μένουν πίσω, αλλά και την μετακίνηση τους στο πλησιέστερο κολυμβητήριο (περισσότερο από 1km, σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας). 

Θεωρούμε ότι ουσιαστικά το πρόγραμμα – στη βάση τουλάχιστον όσων ανακοινώθηκαν – δεν καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών για άθληση, αντιθέτως ποντάρει στην άρνηση των γονιών, με τους όρους που δίνεται, για την μη υλοποίησή του.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.