Δελτίο Τύπου

“ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ – ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΤΕ”

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Eυχαριστούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των σχολείων του Δήμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Χαϊδαρίου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Ήταν συγκινητική η προσφορά όλων.

Για ακόμα μία φορά  την θλίψη, την οργή και τον φόβο μας, τα μετατρέψαμε σε οργανωμένη, συλλογική απάντηση και βοήθεια προς τους κατοίκους των περιοχών που έχουν χτυπηθεί και δοκιμάζονται.

Η καταστροφή ανυπολόγιστη για όλους, μόνο στήριγμά  μας είναι η αλληλεγγύη,  η προσφορά για τις επείγουσες ανάγκες επιβίωσης των πλημμυροπαθών. Παραπέρα, όπλος μας ο αγώνας για να καλυφτούν οι επείγουσες  ανάγκες σε έργα για την προστασία της ζωής  και  του περιβάλλοντος τα οποία, ως γνωστόν,  κοστολογούνται και δεν επιλέγονται με τραγικό αποτέλεσμα: με τις πυρκαγιές να καιγόμαστε και τις πλημμύρες να πνιγόμαστε. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ  ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Τα είδη πρώτης ανάγκης, εμφιαλωμένα νερά, είδη ατομικής υγιεινής συγκεντρώθηκαν  στα τρία δημοτικά σχολεία:  7ο – 10ο και 11ο. Ένα μέρος από αυτά παραδόθηκε χθες στα κεντρικά γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, τα υπόλοιπα, θα παραδοθούν εντός των ημερών και θα αναχωρήσουν για τις πληγείσες περιοχές την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, αναμένοντας καλέσματα από τους φορείς της Θεσσαλίας, ανάλογα με τις τρέχουσες, καταγεγραμμένες ανάγκες που υπάρχουν στην περιοχή, ώστε να συνδράμουμε στοχευμένα.

Συνεχίζουμε κάνοντας το αυτονόητο: είμαστε δίπλα στους πληγέντες

όταν το “επιτελικό” κράτος είναι απών. 

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.