Ενημερωθήκαμε ότι την Παρασκευή 22/9 το 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης σφραγίσθηκε επειδή ο Δήμος υπήρξε ασυνεπής στην καταβολή της δόσης, την οποία έπρεπε να καταβάλλει από αρχές Ιουνίου!

Η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση της για το απαράδεκτο γεγονός να ΣΦΑΓΙΖΕΤΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ!! Οι ευθύνες του Δήμου Νέας Σμύρνης είναι τεράστιες. Ευθύνες έχουν και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας που  δεν πήραν κανένα μέτρο για να μην οδηγηθούμε σε αυτήν την τραγική εξέλιξη!!

Είναι απαράδεκτο για άλλη μια φορά ο Δήμος Νέας Σμύρνης, τα Υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών να κοστολογούν το αγαθό της μόρφωσης των παιδιών μας, να «κρίνουν» αν «αντέχει» η οικονομία και να το περικόπτουν ως κοστοβόρο, ως μη επιλέξιμο, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα,  σχολεία να απειλούνται με έξωση και σε επόμενη φάση να κλείνουν.

Στεκόμαστε διπλά στους γονείς και δάσκαλους που αγωνίζονται να κρατήσουν το σχολείο τους ανοιχτό. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που έχουν ανακοινώσει για τη Δευτερά 25 Σεπτέμβρη στις 8 το πρωί έξω από το 6ο νηπιαγωγείο και την Τρίτη 26/9 στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τους καλούμε να διασφαλίσουμε οι ίδιοι με τη δράση μας ότι το σχολείο δεν θα κλείσει ούτε το 6ο νηπιαγωγείο, ούτε τα σχολεία της  Εστίας ούτε άλλο σχολείο στην πόλη.

Απαιτούμε από το  Δήμο Νέας Σμύρνης, το Υπουργείο Παιδείας, Εσωτερικών να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ στις ενέργειες που απαιτούνται ώστε το  6ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης να λειτουργήσει κανονικά τη Δευτερά.

ΤΟ ΔΣ

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.