Το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Β’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά ομόφωνα καταδικάζει την προσπάθεια εκφοβισμού και ποινικοποίησης μελών του Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της Ιωνιδείου και μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Β’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, με την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πειραιά, που στηρίζεται σε ανώνυμη καταγγελία γονέα, αναφορικά με τις μαθητικές καταλήψεις.

Η ανώνυμη καταγγελία «αγανακτισμένου» γονέα, είναι απαράδεκτη διότι δεν στοχοποιεί μόνο τα μέλη των Δ.Σ., αλλά και ανήλικους μαθητές τους οποίους και κατονομάζει  στο έγγραφο που κοινοποίησε στην Εισαγγελία Πειραιά.

Η Ένωση Γονέων Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά θα σταθεί στο πλάι των μελών  και μαθητών σε αυτή την προσπάθεια τρομοκρατίας από μερίδα γονέων, οι οποίοι αντί να κάνουν προσπάθεια ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των Συλλόγων Γονέων, με τις πράξεις τους διώχνουν ολοένα και περισσότερους γονείς από το να συμμετάσχουν στους Συλλόγους και στις δραστηριότητες των σχολείων.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.