Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Κορυδαλλού καταγγέλλει την απαράδεκτη σύλληψη και κράτηση στην ΓΑΔΑ από την προηγούμενη Πέμπτη, 5 μαθητών που συμμετείχαν στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο. Για τέσσερις ολόκληρες μέρες τα παιδιά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με κανέναν εκτός του δικηγόρου τους.

Ο αυταρχικός κατήφορος κυβέρνησης και υπουργείου, δεν έχει τέλος.

Από τις προσπάθειες τρομοκράτησης με τους σωματικούς ελέγχους των μαθητών στο ΜΕΤΡΟ στην πλ. Ελευθερίας, στην καταστολή και στοχοποίηση 15χρονων. Μόνο ΝΤΡΟΠΗ για τις προσπάθειες του κράτους να εκφοβίσει τα παιδιά μας που αγωνίζονται για τα αυτονόητα.

Όλοι όσοι προσπαθούν να κάνουν τα παιδιά μας, φοβισμένους, αυριανούς υπάκουους σκλάβους, θα μας βρίσκουν κάθε φορά απέναντι. Η ωμή καταστολή δεν θα περάσει. Δεν έχουμε ξεχάσει τα μαθητοδικεία που έστησε και η προηγούμενη κυβέρνηση. Ούτε τις επιχειρήσεις «ζαρντινιέρα» παλιότερων εποχών.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να αφεθούν ελεύθεροι οι μαθητές και να απαλλαγούν πλήρως από τις ανυπόστατες κατηγορίες που τους βαραίνουν!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Θέλουμε Συλλόγους Γονέων διεκδικητές και όχι διαχειριστές της κρίσης.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.