Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας και στον αγώνα που κάνουν για να έχουν ολοκληρωμένη μόρφωση, και μια προετοιμασία για τις εξετάσεις, μέσα στις τόσο δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες. Μια προετοιμασία που έχει ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να την ονομάσει «ολοκληρωμένη». Σήμερα λοιπόν όπου ούτε η εξεταζόμενη ύλη δεν έχει ανακοινωθεί, ύλη που η περισσότερη είναι με όρους «τηλεμαθήματος», έρχεται το υπουργείο και ανακοινώνει πως θέλει αλλάζει τον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ η επιλογή που κάνει το υπουργείο
να αλλάξει το σύστημα πρόσβασης, 6 μήνες πριν τις πανελλήνιες!

Τα παιδιά μας δεν είναι πειραματόζωα. Να τους παίζετε με την ψυχολογία, με τις τύχες τους, με το μέλλον τους.

Και η επιλογή αυτή εντείνει το άγχος τους, γιατί δημιουργεί και άλλη ανασφάλεια, που πραγματικά εν μέσω όλης αυτής της κατάστασης, πως δε χρειάζεται. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!

Ενώνουμε τις φωνές μας με τους μαθητές. Όλοι μας σας λέμε ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ:

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
ΤΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Συμπαραστεκόμαστε στους μαθητές που προχωρούν σε:

  • Κατάθεση του κειμένου διαμαρτυρίας την Τρίτη 22/12 στους Διευθυντές στα σχολεία μας και στις Διευθύνσεις Β’θμιας Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα. Να χτυπάει όλη μέρα το τηλεφωνο στο Υπουργείο και να λέει: «Ήρθαν μαθητές της Γ Λυκείου και εδώ…»
  • Κινητοποίηση, οργανωμένοι και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ΞΑΝΑ στο Υπ. Παιδείας την Τετάρτη 23/12.

Θέλουμε Συλλόγους Γονέων διεκδικητές και όχι διαχειριστές της κρίσης.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.