Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα ευτυχώς στη διάρκεια πρόβας μαθητών του Δημοτικού Ωδείου και του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όταν  η “Ιταλική σκηνή” του ιστορικού θεάτρου υποχώρησε και  “ρούφηξε”  4 μαθητές μαζί με καρέκλες, μουσικά όργανα κ.λ.π. , αναδεικνύοντας το στιβαρόν της κατασκευής , το αξιομνημόνευτο της συντήρησης και βεβαίως την ΠοντιοΠιλατική ανάληψη ευθυνών από τη Διοίκηση και το Δήμο.

 Ευχόμαστε περαστικά στα παιδιά που με ατομικά μέσα μετέβησαν σε νοσοκομεία ώστε να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθούν σε εξετάσεις, ενώ σε ένα από αυτά κρίθηκε απαραίτητη και η εισαγωγή του.

 Αναμένουμε αγωνιωδώς την ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά που θα απαντά στα κρίσιμα ερωτήματα της τήρησης ή μη μέτρων ασφαλείας, της συντήρησης του θεάτρου από την στιγμή της επαναλειτουργίας του ή όχι, και θα αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί.

 Αναδιατυπώνουμε την ανάγκη για κατάλληλες υποδομές για τη δημιουργική και καλλιτεχνική έκφραση των παιδιών και λοιπών πολιτών , που πεισματικά αγνοεί  ο Δήμος , στοιβάζοντας μια σειρά δράσεις στην πολύπαθη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου.

  Δηλώνουμε πως στεκόμαστε στο πλευρό του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, των παιδιών και των οικογενειών τους, των υπεύθυνων καθηγητών των συνόλων και των υπολοίπων παιδιών που βρίσκονταν εκεί , στηρίζοντας τις αποφάσεις τους.

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.