Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες καλημέρα!

Η ανταπόκριση όλων στην πρωτοβουλία – κάλεσμα συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία, της Ομοσπονδίας Γονέων ήταν τεράστια και συγκινητική.

Η Ένωση Γονέων οργάνωσε τη συγκέντρωση των ειδών που πρόσφεραν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί από όλα τα σχολεία του Δήμου, σε 3 σχολικά συγκροτήματα (2ο-3ο Δημοτικά Χολαργού, 1ο Λύκειο Χολαργού, 1ο Δημοτικό Παπάγου) και το Σάββατο το πρωί, μέλη του ΔΣ και γονείς βοήθησαν στην μεταφορά των πραγμάτων στις κεντρικές αποθήκες του.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεισφορά σας και τη συμμετοχή σας στη Δράση Αλληλεγγύης!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Γιάννη Μητσάκη, πρόεδρο του συλλόγου γονέων Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Χολαργού, καθώς και στον Άρη Χατζημιχαήλ, γονέα μαθητή του 1ου Δημοτικού Χολαργού, για την πολύτιμη εθελοντική προσφορά οχημάτων τους και τη συμμετοχή τους, για την μεταφορά των ειδών. Επιπλέον, ευχαριστούμε τις Διευθύνσεις των Σχολείων του Δήμου, που συνεργάστηκαν άψογα και βοήθησαν στη συγκέντρωση και την ταξινόμηση των αγαθών.

Κάποια είδη που δεν συλλέγονταν από τον Ερυθρό Σταυρό (κουβέρτες, φαρμακευτικό υλικό, ρούχα) θα μεταφερθούν εντός της εβδομάδας σε σωματεία εργαζομένων (που ήδη έχουν παραδώσει την πρώτη παρτίδα της βοήθειας στους σεισμόπληκτους με νταλίκες που έφτασαν το Σάββατο στην Τουρκία) καθώς και σε άλλους φορείς, ώστε κι αυτά να φτάσουν στον προορισμό τους, στους σεισμοπαθείς.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.