Το ΔΣ της Ένωσης Γόνων και Κηδεμόνων Περάματος εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για το τραγικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στους δεκάδες τραυματίες.

Εκφράζουμε όμως και την οργή μας για το τραγικό αυτό δυστύχημα που είναι αποτέλεσμα της διαρκούς απαξίωσης της ανάγκης μας για ασφαλείς μεταφορές.

Χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις  πρωτοβουλίες των μαθητών, που με το δικό τους στίγμα, τις δράσεις τους και τις κινητοποιήσεις εξέφρασαν την οργή τους για το στυγνό έγκλημα στα Τέμπη.

«Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή»

Η φωνή των παιδιών μας είναι και δική μας φωνή.

Απαιτούμε την αποκάλυψη των πραγματικών αιτιών του τραγικού αυτού δυστυχήματος και την απόδοση ευθυνών σε όσους έχουν εγκληματικές ευθύνες για την υποβάθμιση και απαξίωση των δημόσιων υποδομών, διεκδικώντας ταυτόχρονα το δικαίωμα όλων μας και στις ασφαλείς μετακινήσεις.

Καλούμε όλους τους συλλόγους γονέων Περάματος να πάρουν αποφάσεις συμπαράστασής των κινητοποιήσεων των μαθητών.

Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε την κινητοποίηση σήμερα Δευτέρα 6/3 στις 12 το μεσημέρι στο δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.