Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Οι νεκροί μας, τα κέρδη τους!

Οι ζωές μας μετράνε

(Ότ)αν φτάσεις, στείλε μου

ΕΓΚΛΗΜΑ

Αυτά ήταν τα συνθήματα που ακούστηκαν απ’τα παιδιά μας στην συγκέντρωση στην Παλλήνη και τον Γέρακα, στα Προπύλαια, σε όλη την Ελλάδα.

Ζήτησαν εκδίκηση για το αίμα των παιδιών της γενιάς τους που χύθηκε στα Τέμπη. Καταλαβαίνουν ότι δεν θα’ναι το τελευταίο έγκλημα αν δεν αντιδράσουν τώρα και δεν ακούν αυτούς που λένε «τώρα σωπαίνουμε» γιατί νιώθουν ΟΡΓΗ. Για τους νεκρούς της γενιάς τους που έγιναν θυσία στον βωμό των επιλογών της δικής μας γενιάς. Γιατί ξέραμε. Ξέραμε ότι αποτελούμε κόστος στις υποδομές ενός κράτους που κάθε κοινωνικό αγαθό το αντιμετωπίζει σαν εμπόρευμα.

Ξέραμε ότι αποτελούμε εδώ και χρόνια κέρδος στην τσέπη μονοπωλίων που φροντίζουν να προσφέρουν ένα μίνιμουμ επίπεδο ασφάλειας για να δικαιολογούν τα κέρδη τους από τις μπίζνες τους με το Ελληνικό Δημόσιο.

Ξέραμε ότι αποτελούμε κόστος στη Μάνδρα, στο Μάτι, στην Εύβοια και στα Τέμπη.

Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή!
Τα παιδιά μας μίλησαν!

Μίλησαν σήμερα στα Προπύλαια σε ένα απέραντο νεανικό ποτάμι οργής για το έγκλημα στα Τέμπη. Μίλησαν στην Παλλήνη και στον Γέρακα. Και μας έκαναν περήφανους. Τα Λύκειά μας ενώθηκαν έξω από το Δημαρχείο για να φωνάξουν για όσα δεν είχαμε εμείς την δύναμη να φωνάξουμε. Τις υποδομές και την ασφάλεια που χρειάζονται σε
Δημόσια Δωρεάν Υγεία, Παιδεία, μεταφορές, μέτρα πρόληψης από «φυσικές καταστροφές».

Να πάψουμε να ελπίζουμε. Να δώσουμε τέλος στη λογική της ανάθεσης και εν έτει 2023, με την τεχνολογική πρόοδο που υπάρχει, να απαιτήσουμε κάτι παραπάνω από την επιβίωση, την δική μας και των παιδιών μας. Να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε την ζωή που μας αξίζει. Εμείς και τα παιδιά μας. Μια γροθιά!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ!

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!
ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ!
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ!

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.