Αγαπητοί συνάδελφοι γονείς,

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έχοντας σαν πρώτο μέλημα τα παιδιά μας να πηγαίνουν και να γυρνάνε ασφαλή μέσα σε ασφαλή σχολεία διοργανώνει ημερίδα στις 13 Ιουνίου 6.30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας με θέμα :

Η κατάσταση της σχολικής στέγης στον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Θα κληθούν να λάβουν μέρος οι σύλλογοι γονέων του Δήμου, το σωματείο εργαζομένων στην ΚΤΥΠ (Κτιριακες Υποδομες ΑΕ) και φορείς των εκπαιδευτικών.

Ο σκοπός της ημερίδας αυτής είναι η ανάδειξή και επικαιροποίηση των προβλημάτων των σχολείων για να μπορέσει η Ένωση να έχει ένα ολοκληρωμένο φάκελο διεκδικήσεων προς τον Δήμο και την πολιτεία γενικότερα απαιτώντας ασφαλή σχολεία για τα παιδιά μας.

Προσκαλούμε τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων να λάβουν μέρος στην Ημερίδα όπου θα υπάρχει η δυνατότητα για  ολιγόλεπτη παρέμβαση για  να περιγράψουν ζωντανά την κατάσταση των σχολείων τους.

Μπορούν επίσης να κατατεθούν υπομνήματα ή πιο αναλυτικά έγγραφα που θα δημοσιοποιηθούν και θα αξιοποιηθούν

Επίσης, παρακαλούμε να μας στείλετε φωτογραφικό υλικό από χαρακτηριστικά προβλήματα για δημοσιοποίηση και ανάδειξη των προβλημάτων και  επικαιροποίηση των διεκδικήσεων μας .

Για την καλύτερη καταγραφή και συστηματοποίηση της εικόνας σας επισυνάπτουμε ένα ερωτηματολόγιο που παρακαλούμε να επιστρέψετε συμπληρωμένο  μέχρι την 1η Ιουνίου

 Περιμένουμε την ανταπόκριση σας με συμμετοχή στην ημερίδα όπως και το φωτογραφικό υλικό με την κατάσταση των σχολείων.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.