Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Περάματος εκφράζει τη θλίψη της και την οργή της για την εκατόμβη των νεκρών μεταναστών στα ανοικτά της Πύλου.
Δυστυχώς πολλά από αυτά που εμείς θεωρούμε δεδομένα, για κάποιους άλλους δεν είναι. Μέσα Ιουνίου, δεδομένο για τις δικές μας οικογένειες είναι να βρισκόμαστε στις αυλές των σχολείων των παιδιών μας και να χαιρόμαστε μαζί τους με τα τραγούδια τους, τις θεατρικές τους παραστάσεις, τα όνειρά τους.
Την ίδια ώρα όμως, χιλιάδες άνθρωποι αναγκάζονται να ξεριζωθούν από τον τόπο τους λόγω των πολέμων και της φτώχειας, για να καταλήξουν εγκλωβισμένοι μέσα από τις απάνθρωπες συμφωνίες της Ε.Ε για τη μετανάστευση και τελικά να γίνονται θύματα διακινητών βάζοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο.
Κανένας γονιός δεν ονειρεύτηκε να ταξιδέψει με ότι πολυτιμότερο έχει, το παιδί του, στα αμπάρια μιας ψαρόβαρκας για να ξεφύγει από τον πόλεμο και τη φτώχεια…
Δεν είναι «κανονικότητα» , οι θάνατοι προσφύγων και μεταναστών…
Δεν επιτρέπεται να θυσιάζονται εκατομμύρια άνθρωποι με τα παιδιά τους στα βρώμικα παζάρια του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε…
Κανένας γονιός δεν μπορεί να είναι ξέγνοιαστος απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους ξεριζωμένους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα στις γυναίκες και στα παιδιά.


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/06/2023 στις 20:00 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗ
ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΊΣ

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.