Ως Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων Περιφέρειας Αττικής θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες για την επιμονή, το πείσμα, την ικανότητα να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που βάζουν διαχρονικά οι κυβερνήσεις και ήταν πολλά: τα κενά σε εκπαιδευτικούς, τη τράπεζα θεμάτων, την ελάχιστη βάση εισαγωγής, την ατελείωτη ύλη, την έλλειψη οποιασδήποτε στήριξης (ενισχυτική διδασκαλία) με ευθύνη του κράτους, τη μετατροπή του λυκείου σε μία εξεταστική αρένα.

          Έχετε όλη τη ζωή μπροστά σας και με όπλο τη συλλογικότητα, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τον αγώνα μπορείτε να παλέψετε για να γίνει πράξη το όνειρό σας για μια καλύτερη ζωή.

          Σας καλούμε να συνεχίζετε να πορεύεσθε με το κεφάλι ψηλά και να διεκδικείτε είτε ως φοιτητές τα δικαιώματά σας στην υψηλού επιπέδου επιστημονική μόρφωση, είτε ως εργαζόμενοι τα δικαιώματά σας στη δουλειά με αξιοπρέπεια, με πλήρη δικαιώματα στην ασφάλιση, στη σταθερή δουλειά με ανθρώπινο πλήρες ωράριο, κόντρα στις ελαστικές σχέσεις εργασίας και την ανεργία.

Καλή συνέχεια στο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής που ανοίγεται μπροστά σας!

Μην κάνετε έκπτωση από τα όνειρά σας!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.