Επειδή η χρονιά ξεκίνησε με το 2ο Δημοτικό Αθηνών και τα συστεγαζόμενα 8ο και 67ο Νηπιαγωγεία να μην ανοίγουν λόγω σοβαρότατων κτιριακών προβλημάτων καθώς και με πολλά σχολεία της περιοχής μας να ανοίγουν σήμερα είτε χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που είχαν προβλεφθεί να γίνουν στα σχολικά κτίρια (πχ 3ο, 94ο Δημοτικά) είτε χωρίς να έχουν δρομολογηθεί οι απαιτούμενες για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών εργασίες (πχ. 4ο, 91ο Δημοτικά), η Ένωση καλεί γονείς – μέλη ΔΣ Συλλόγων ή οποιονδήποτε γονέα επιθυμεί, να παρευρεθούν στη συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, αύριο Τρίτη 12-09-2023, στις 5.00μμ, όπου ο εκπρόσωπος της Ένωσης θα θέσει αιτήματα για την άμεση έναρξη των εργασιών.

Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα Συμβουλίου της 2ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, στο δεύτερο όροφο του κτιρίου, στην οδό Υμηττού 251 και Βίνκελμαν.

                                                              το ΔΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.