Αγαπητοί γονείς μαθητές εκπαιδευτικοί το Σάββατο παραδόθηκαν τα είδη που συλλέχθηκαν (12 τόνοι φορτίο) στον Πρόεδρο του Κεραμιδίου κ.Θεοδώρου Βασίλειο.

Ευχαριστούμε όλους που συμμετείχατε τόσο ενεργά και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην αποστολή βοήθειας στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες. 

Ευχαριστούμε σύσσωμα τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και τους εκπαιδευτικούς για την άψογη οργάνωση και συνδρομή , τον Σύλλογο Γυναικών Μεταμόρφωσης και τον Σύλλογο ΕΒΕ Μεταμόρφωσης. Ευχαριστούμε τον κ Νατσκα Οδυσσέα και τον κ.Νίκο Ζυγοπουλο όπου προσφέρθηκαν και ανέλαβαν να μεταφέρουν με ίδια μέσα τα είδη που συλλέξαμε στον Δ.Φαρκαδόνας από που τα παρέλαβε ο Πρόεδρος.

Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι το μόνο μας όπλο. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μιας και όλοι έχουμε δει την μεγάλη καταστροφή που έχουν υποστεί οι συνάνθρωποί μας που ζουν σε αυτές τις περιοχές.

1-2-3-5-8 Νηπιαγωγείο

1-2-4-5-6-7 Δημοτικό

4 Γυμνάσιο 1 Λύκειο

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.