Ευχαριστούμε όλες τις Ενώσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Γονέων Περιφέρειας Αττικής και προχώρησαν στην συγκέντρωση υλικού για τους κατοίκους της Θεσσαλίας.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις Ενώσεις Πετρούπολης και Μεταμόρφωσης που με δικά τους μέσα οργάνωσαν και παρέδωσαν οι ίδιοι υλικά σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, ταξίδεψαν μέχρι εκεί,  καλύπτοντας οι ίδιες το κόστος, με την ουσιαστική προσφορά γονέων των Συλλόγων – μέλη των Ενώσεων.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας συνεχίζοντας την προσπάθεια και ύστερα από απαίτηση αρκετών Ενώσεων που έχουν συγκεντρώσει και άλλα υλικά θα μισθώσει ως Ομοσπονδία φορτηγό και θα οργανώσει αντίστοιχη αποστολή.

Οι απαιτήσεις μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μεγάλες.

Το υλικό θα συγκεντρωθεί το Σάββατο 30/9/23 και ώρες 9:00 με 12:00 μμ από τις Ενώσεις σε χώρο που θα ανακοινωθεί άμεσα.

Τα υλικά που συγκεντρώνονται:

  • Τρόφιμα (ξηρά τροφή, έτοιμη για κατανάλωση) – σε προτεραιότητα
  • Καθαριστικά – απολυμαντικά – σε προτεραιότητα 
  • είδη υγιεινής.
  • σχολικά είδη

Καλούνται άμεσα οι Ενώσεις να δηλώσουν συμμετοχή στην συγκεκριμένη αποστολή μέχρι τη Τετάρτη 27/9/23  ώστε να υπάρχει εκτίμηση του υλικού που θα συγκεντρωθεί και να οργανωθεί αντίστοιχα η αποστολή.

Σε κάθε περίπτωση η κάθε Ένωση θα χρειαστεί να βοηθήσει με μέλη της στη διαλογή και φόρτωση του υλικού.

Οι Ενώσεις να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους κάθε περιφέρειας και στο τηλέφωνο  6973310913.

ΤΟ ΔΣ

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.