Συνάδελφοι,

Το Σάββατο 30.9.2023 η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Οι Ενώσεις Γονέων, οι σύλλογοι γονέων ανταποκρίθηκαν με τεράστια επιτυχία στο κάλεσμα, συγκέντρωσαν προϊόντα, συνέβαλαν στην προετοιμασία τους για την αποστολή τους στις πληγείσες περιοχές.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους γονείς που βοήθησαν στο πακετάρισμα το Σάββατο όσο και στη συλλογή τους τις προηγούμενες μέρες.

Τα πράγματα έφτασαν στην πόλη των Τρικάλων και παραδόθηκαν στο Στέκι Αλληλεγγύης Εργατικών Σωματείων, το οποίο εξέδωσε και το δελτίο τύπου που σας κοινοποιούμε παρακάτω.

Επισυνάπτουμε επίσης φωτογραφίες από το χώρο συλλογής των πραγμάτων στο Ρέντη όσο και από τα Τρίκαλα όπου έφτασαν.

Συνεχίζουμε δυναμικά δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη. Με αλληλεγγύη και διεκδίκηση!

Για το ΔΣ

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που μας απέστειλαν:

ΣΤΕΚΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυριακή 1 Οκτώβρη

Μεγάλη ποσότητα υλικών αλληλεγγύης παρέλαβε το Στέκι Αλληλεγγύης από τους συλλόγους της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής. Η ποσότητα είναι 20 τόνων ειδών πρώτης ανάγκης, μια τεράστια προσφορά για τους πλημμυροπαθείς του νομού μας. Και συνεχίζεται αυτό το  ποτάμι της  αδιαπραγμάτευτης αλληλεγγύης και διεκδίκησης.

Σε αυτόν τον κόσμο καλούμε τα εργατικά σωματεία να σηκώσουν κεφάλι γιατί “Μόνο ο λαός σώζει το λαό”.

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.