Ευχόμαστε χρόνια πολλά, με υγεία σε όλους,

καλή και δημιουργική επάνοδο των παιδιών μας στα σχολεία,

εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ένωσης,

καλούμε τους φορείς που συμμετέχουν στο Συντονιστικό Σωματείων και Μαζικών Φορέων Χαϊδαρίου, σε συνάντηση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 28 Απριλίου, 7:30 μ.μ 

για να συζητήσουμε, να σχεδιάσουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες δράσεις μας, παλεύοντας να αποτρέψουμε τα καταστροφικά σχέδια για την περιοχή του Σκαραμαγκά, με ευρύτερες επιπτώσεις στην Δυτική Αττική και Δυτική Αθήνα.

Στην συνάντηση αυτή, θα επιδιώξουμε να ορισθούν οι εκπρόσωποι του κάθε φορέα, συλλόγου, σωματείου, που θα συμμετέχουν στον Συντονιστικό, ώστε να γίνονται πιο άμεσα, συντονισμένα, ευέλικτα οι συναντήσεις που θα αφορούν σε προγραμματισμό της παρέμβασης μας.

Σας ενημερώνουμε ότι  στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφασίστηκε η δημιουργία γιγαντοπανό που θα αναρτηθεί στην πρόσοψη του Δημαρχείου. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη σας, ότι, την ίδια μέρα 28 Απριλίου, στις 7:00 μ.μ,  θα πραγματοποιηθεί αυτή η δράση, ούτως ώστε, όποιος επιθυμεί και μπορεί, να πάρει μέρος.

καλή δύναμη, καλή συνέχεια σε όλους!

Print Friendly, PDF & Email
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.